Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστούμε για την πρόθεσή σας να συνεργαστούμε για τις πιο όμορφες στιγμές σας !

Σκοπός μας είναι να πούμε την ιστορία του Γάμου σας χωρίς λέξεις μόνο με όμορφες εικόνες. Λήψεις με τέτοιο τρόπο ώστε να ξαναζείτε αυτές τις στιγμές κι όλα τα συναισθήματα ξανά και ξανά, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Και το καταφέρνουμε γιατί πραγματικά νοιαζόμαστε για τις δικές σας σημαντικές στιγμές , σαν να είναι δικές μας.
Οι μικρές λεπτομέρειες που έχετε σχεδιάσει οι αυθόρμητες γεμάτες συναίσθημα, στιγμές με σας και τους αγαπημένους σας και τα όμορφά σας πορτραίτα θα είναι στις φωτογραφίες μας που θα περιγράφουν την ιστορία μιας υπέροχης ημέρας.

Συγχαρητήρια και στους δυο σας για το Γάμο σας κι ελπίζουμε να συμμετάσχουμε κι εμείς σε αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκίνησε για σας !

Πέτρος & ΝότηςH PREWEDDING ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΣΑΣ

Για να βγει ένα όμορφο αποτέλεσμα σε μια φωτογράφιση , ένα από τα συστατικά είναι και το πόσο άνετα νιώθει το ζευγάρι με τον φωτογράφο και το αντίθετο . Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς , και ιδίως στην σπουδαία και μοναδική ημέρα του Γάμου σας . Η μέρα της Prewedding φωτογράφισης θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο άνετα με τον φωτογράφο σας , να βγάλετε όμορφες φωτογραφίες , αλλά και τον φωτογράφο σας να καταλάβει ό,τι χρειάζεται για να καταφέρει το καλύτερο για εσάς ! Επιπλέον το Βιβλίο Ευχών σας , διακοσμημένο από τις όμορφες φωτογραφίες σας , θα είναι ένα υπέροχο αναμνηστικό , το οποίο οι καλεσμένοι σας θα στολίσουν με τις πιο ζεστές και εγκάρδιες ευχές τους που θα σας συντροφεύουν πάντα !

YOUR STORYTELLING ALBUM

Για εμάς , το άλμπουμ του Γάμου σας δε σημαίνει να τοποθετήσουμε απλώς τις φωτογραφίες σας σε ένα χαρτί και να πούμε ότι έχετε ένα άλμπουμ.

Ο συνεχής μας στόχος είναι να φτιάξουμε την πιο όμορφη Ιστορία Γάμου που να αποτυπώνει πλήρως τις στιγμές που περάσαμε μαζί αυτή την υπέροχη μέρα. Να ξεφυλλίζετε τις σελίδες και να νιώθετε όπως τότε … Του δικού σας βιβλίου , με ήρωες εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους…

Δημιουργούμε το άλμπουμ σας , προσπαθώντας να ταιριάξουμε τα συναισθήματα της ημέρας αυτής με την κάθε σελίδα . Ασχολούμαστε πάρα πολλές ώρες με το στήσιμο και την επεξεργασία κάθε φωτογραφίας , γιατί θέλουμε να αποτυπωθεί κάθε σημαντική στιγμή με τον πιο όμορφο τρόπο . Είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το πρώτο ραντεβού με το ζευγάρι και καταλήγει μήνες μετά και ,τελικά, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ στα χέρια σας…

Συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην κατασκευή άλμπουμ για να έχετε το πιο ποιοτικό , καλόγουστο και υπέροχο χειροποίητο άλμπουμ Γάμου. Είμαστε περήφανοι πραγματικά για τους συνεργάτες μας , καθώς αντικατοπτρίζουν πλήρως την υψηλή ποιότητα που θέλουμε για τους πελάτες μας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ , ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Με την εμπειρία μας και την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας , θα κάνουμε το καλύτερο για να σας βοηθήσουμε στην όλη οργάνωση του Γάμου σας , πριν και μετά από αυτή την ημέρα. Είμαστε στην διάθεσή σας για να τα κάνουμε όλα ευκολότερα για εσάς , γι’αυτο “εκμεταλλευτείτε” την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας για όλους τους τομείς σχετικά με το Γάμο σας.

Από τον πιο κλειστό Γάμο των 20 ατόμων , μέχρι και τον πιο πολυπληθή των 1000 , το Studio μας διεθέτει την γνώση ,την οργάνωση , το πρόσθετο προσωπικό και ό,τι χρειάζεται , ώστε με την δική σας συνεργασία να αποτυπώσουμε αυτές τις μοναδικές στιγμές , με τον τρόπο που έχετε φανταστεί .

Θελουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τα ζευγάρια μας και είναι πολύ σημαντικό για εμας να το έχετε στα χέρια σας , όσο πιο σύντομα γίνεται ! Ξεχάστε στο να πάρετε το άλμπουμ του Γάμου σας στη Βάπτιση του παιδιού σας μετά από χρόνια! Προτεραιότητά μας είναι η γρήγορη παράδοση των δειγμάτων (εντός 1-3 μηνών) και το άλμπουμ του Γάμου σας το συντομότερο δυνατόν (μέσα σε 6 μήνες αν αφήσετε σε μας την επιλογή)!OUR COLLECTIONS

Οι φωτογραφικές μας συλλογές έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν σχεδόν όλο το εύρος της ανάγκης της κάλυψης που μπορεί να έχει φανταστεί ένα ζευγάρι για τον γάμο του. Μην διστάσετε να μας ζητήσετε οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας , όσο “τρελό” και να είναι ! Θα προσπαθήσουμε να το πραγματοποιήσουμε , γιατί μας αρέσει να ξεφεύγουμε από τα κλασικά !

the DELUXE collection

η πληρέστερη Συλλογή μας
2.600
 • PRIORITY DELIVERY - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΛΜΠΟΥΜ & ΒΙΝΤΕΟ (σε 3 μήνες από το μυστήριο)
 • Πλήρης κάλυψη της ημέρας του Γάμου σας
 • Κάλυψη Δεξίωσης για 3 ώρες
 • NextDay FineArt Φωτογράφιση
 • Prewedding Φωτογράφιση με Βιβλίο Ευχών ή DIGITAL PHOTOBOOTH
 • Storytelling Άλμπουμ Γάμου (μέχρι 60 σελίδες)
 • Τρία(3) μικρά συνοδευτικά αντίγραφα του Storytelling Άλμπουμ σας
 • 50 εκτυπώσεις
 • Όλες οι Φωτογραφίες του Γάμου σας (υψηλή ανάλυση)
 • Βιντεοσκόπηση

the FINE ART collection

η καλλιτεχνική Συλλογή μας
2.200
 • Πλήρης κάλυψη της ημέρας του Γάμου σας
 • Κάλυψη Δεξίωσης για 2 ώρες
 • NextDay FineArt Φωτογράφιση
 • Storytelling Άλμπουμ Γάμου (μέχρι 60 σελίδες)
 • Ένα(1) μικρό συνοδευτικό αντίγραφο του Storytelling Άλμπουμ σας
 • 50 εκτυπώσεις
 • Όλες οι Φωτογραφίες του Γάμου σας (ανάλυση social media)
 • Βιντεοσκόπηση
Popular

the WEDDING DAY collection

η βασική Συλλογή μας
1.800
 • Πλήρης κάλυψη της ημέρας του Γάμου σας
 • Κάλυψη Δεξίωσης για 1 ώρα
 • Storytelling Άλμπουμ Γάμου (μέχρι 50 σελίδες)
 • Ένα(1) μικρό συνοδευτικό αντίγραφο του Storytelling Άλμπουμ σας
 • 20 εκτυπώσεις
 • Όλες οι Φωτογραφίες του Γάμου σας (ανάλυση social media)
 • Βιντεοσκόπηση

*σε όλες τις παραπάνω αξίες κάλυψης του Γάμου σας , δε συμπεριλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης και διαμονής (αν χρειαστεί)PHOTOBOOTH ;; ΝΑΙ !!!
Εσείς και οι καλέσμένοι σας θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε τις πιο αυθόρμητες και αστείες λήψεις , κάνοντας έτσι το πάρτυ σας αξέχαστο σε ένα πολύ όμορφο Background με αμέτρητα Props που σας παρέχουμε εμείς !!!!
2 Ειδων PHOTOBOOTHS : CLASSIC & 360 Photobooth
Μην χάσετε αυτή την μεγάλη ευκαιρία !
ΜΟΝΟ ΑΠΟ 349€ !!!
Κλείστε ΤΩΡΑ την υπηρεσία Photobooth για το Event σας !
Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να κλείσετε την ημερομηνία !
*θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
GALLERY APP ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ EVENT ΣΑΣ !
Αποτυπώστε τη μαγεία κάθε ξεχωριστής στιγμής του Event σας με μια εφαρμογή ειδικά διαμορφωμένη για εσάς! Ως επαγγελματίες φωτογράφοι, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό για εσάς είναι να αποτυπώνεται κάθε στιγμή, κάθε χαμόγελο και κάθε συναίσθημα.
ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ QR CODE EVENT SHARE
Φτιάχνουμε για εσάς και τους καλεσμένους σας , μία Shareable Gallery στην οποία όλοι μπορούν να ανεβάσουν τις φωτογραφίες τους από το Event σας με ένα QR CODE , ώστε να έχετε αποτυπωμένη κάθε στιγμή από αυτή τη μοναδική ημέρα !
ΜΟΝΟ ΑΠΟ 79€ !!!
Η εφαρμογή μας επιτρέπει στους καλεσμένους σας να απαθανατίζουν τις πιο αυθόρμητες στιγμές. Αφήστε πίσω τις μηχανές μιας χρήσης και ανακαλύψτε μια νέα, ψηφιακή εμπειρία. Κλείστε ΤΩΡΑ την υπηρεσία NOTIS & PETROS EVENT APP για το Event σας !

INFO

Το Studio μας διαθέτει γκρουπ με πρόσθετο Φωτογράφο & Βιντεογράφο , ώστε και να έχετε πολύ υλικό με τις όμορφες στιγμές σας , αλλά και σε διαφορετικές γωνίες ! Επίσης , πολυ σημαντικό γεγονός , ότι έτσι διευκολύνεται και το πρόγραμμα του Γάμου σας , ώστε να προετοιμαστείτε παράλληλα !

Για την κράτηση της ημερομηνίας που ενδιαφέρεστε από μέρους μας είναι απαραίτητη η κατάθεση του συμφωνηθέντος ποσοστού ως προκαταβολή και η υπογραφή συμφωνητικού.
Δεν μπορεί να γίνει προφορική κράτηση ημερομηνίας και τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η εξοφληση γίνεται σε τρεις(3) δόσεις , με το 80% να έχει καταβληθεί μέχρι την ημέρα του μυστηρίου και το υπόλοιπο με την παράδοση των φωτογραφικών δειγμάτων.

 

Προσπάθειά μας είναι να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε όσο το δυνατόν καλύτερα , να νιώσουμε αυτό που έχετε φανταστεί για αυτή τη μοναδική ,για εσάς, ημέρα , ώστε να ανταποκριθούμε πλήρως και , γιατί όχι, να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας . Για το λόγο αυτό, θα κάνουμε τουλάχιστον ένα ραντεβού από κοντά , ή μέσω Skype για να συζητήσουμε για το γάμο σας (…κι όχι μόνον αυτό !) .

Βίντεοσκόπηση

Αν επιθυμείτε πρόσθετες υπηρεσίες και πρόσθετη βιντεογραφική κάλυψη για τις όμορφες στιγμές σας , ζητήστε να σας ενημερώσουμε !

Ενδείκτικές πρόσθετες υπηρεσίες Βίντεο :

– Πρόσθετες ώρες Κάλυψης Δεξίωσης
– Highlights Video clip
– Κινηματογραφική κάλυψη & μοντάζ
– Πρόσθετος Βιντεογράφος
– Εναέριες Λήψεις με Drone
…και άλλα !

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μια μικρή γεύση από τις δημιουργίες μας...

Για επιπλέον δείγματα της δουλειάς μας επισκεφθείτε το Site μας

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds


This will close in 0 seconds