BAPTISMS 2024

pricing folio 2024 /// baptism collections by Notis & Petros Photography

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστούμε για την πρόθεσή σας να συνεργαστούμε για τις πιο όμορφες στιγμές σας !

Σκοπός μας είναι να πούμε την ιστορία της Βάπτισης του παιδιού σας χωρίς λέξεις μόνο με όμορφες εικόνες. Λήψεις με τέτοιο τρόπο ώστε να ξαναζείτε αυτές τις στιγμές κι όλα τα συναισθήματα ξανά και ξανά, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Και το καταφέρνουμε γιατί πραγματικά νοιαζόμαστε για τις δικές σας σημαντικές στιγμές , σαν να είναι δικές μας.
Οι μικρές λεπτομέρειες που έχετε σχεδιάσει οι αυθόρμητες γεμάτες συναίσθημα, στιγμές με σας και τους αγαπημένους σας και τα όμορφά σας πορτραίτα θα είναι στις φωτογραφίες μας που θα περιγράφουν την ιστορία μιας υπέροχης ημέρας.

Να σας ζήσει το νέο μέλος της όμορφης οικογένειάς σας κι ελπίζουμε να συμμετάσχουμε κι εμείς στις γλυκές στιγμές της Βάπτισής του !

 

Πέτρος & ΝότηςH ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΤΟΥ

Αν σκέφτεστε να έχετε στα χέρια σας ένα υπέροχο και μοναδικό αναμνηστικό , τότε βάλτε το σίγουρα στις επιλογές σας για την Βάπτιση του μωρού ! Το μωρό γνωρίζεται με τον Φωτογράφο , δημιουργώντας - όσο το δυνατόν - καλύτερες συνθήκες φωτογράφισης για την ημέρα της Βάπτισης. Και το σημαντικότερο... Θα βγούνε πολύ όμορφες φωτογραφίες με το μωρό σας , οι οποίες θα διακοσμήσουν το Βιβλίο Ευχών του , δημιουργώντας ένα φανταστικό αναμνηστικό αυτής της μοναδικής ημέρας, το οποίο οι καλεσμένοι σας θα στολίσουν με τις πιο ζεστές και εγκάρδιες ευχές τους που θα σας συντροφεύουν πάντα !

YOUR STORYTELLING ALBUM

Για εμάς , το άλμπουμ σας δε σημαίνει να τοποθετήσουμε απλώς τις φωτογραφίες σας σε ένα χαρτί και να πούμε ότι έχετε ένα άλμπουμ.

Ο συνεχής μας στόχος είναι να φτιάξουμε την πιο όμορφη Ιστορία  που να αποτυπώνει πλήρως τις στιγμές που περάσαμε μαζί αυτή την υπέροχη μέρα. Να ξεφυλλίζετε τις σελίδες και να νιώθετε όπως τότε … Του δικού σας βιβλίου , με ήρωες εσάς και τους δικούς σας ανθρώπους…

Δημιουργούμε το άλμπουμ σας , προσπαθώντας να ταιριάξουμε τα συναισθήματα της ημέρας αυτής με την κάθε σελίδα . Ασχολούμαστε πάρα πολλές ώρες με το στήσιμο και την επεξεργασία κάθε φωτογραφίας , γιατί θέλουμε να αποτυπωθεί κάθε σημαντική στιγμή με τον πιο όμορφο τρόπο . Είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το πρώτο ραντεβού με το ζευγάρι και καταλήγει μήνες μετά και ,τελικά, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ στα χέρια σας…

Συνεργαζόμαστε με την καλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στην κατασκευή άλμπουμ για να έχετε το πιο ποιοτικό , καλόγουστο και υπέροχο χειροποίητο άλμπουμ . Είμαστε περήφανοι πραγματικά για τους συνεργάτες μας , καθώς αντικατοπτρίζουν πλήρως την υψηλή ποιότητα που θέλουμε για τους πελάτες μας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ , ΟΡΓΑΝΩΣΗ & ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Με την εμπειρία μας και την συνεχή προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών μας προς τους πελάτες μας , θα κάνουμε το καλύτερο για να σας βοηθήσουμε στην όλη οργάνωση του event σας , πριν και μετά από αυτή την ημέρα. Είμαστε στην διάθεσή σας για να τα κάνουμε όλα ευκολότερα για εσάς , γι’ αυτο “εκμεταλλευτείτε” την εμπειρία μας και τις γνώσεις μας για όλους τους τομείς σχετικά με το μυστήριο.

Από τον πιο κλειστό μυστήριο των 20 ατόμων , μέχρι και το πιο πολυπληθές των 1000 , το Studio μας διαθέτει την γνώση ,την οργάνωση , το πρόσθετο προσωπικό και ό,τι χρειάζεται , ώστε με την δική σας συνεργασία να αποτυπώσουμε αυτές τις μοναδικές στιγμές , με τον τρόπο που έχετε φανταστεί .

Θελουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τα ζευγάρια μας και είναι πολύ σημαντικό για εμας να το έχετε στα χέρια σας , όσο πιο σύντομα γίνεται ! Ξεχάστε στο να πάρετε το άλμπουμ  σας μετά από χρόνια! Προτεραιότητά μας είναι η γρήγορη παράδοση των δειγμάτων (εντός 1-3 μηνών) και το άλμπουμ του Γάμου σας το συντομότερο δυνατόν (μέσα σε 6 μήνες αν αφήσετε σε μας την επιλογή)!OUR COLLECTIONS

Οι φωτογραφικές μας συλλογές έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καλύπτουν σχεδόν όλο το εύρος της ανάγκης της κάλυψης που μπορεί να έχει φανταστεί ένα ζευγάρι για τον γάμο του. Μην διστάσετε να μας ζητήσετε οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας , όσο “τρελό” και να είναι ! Θα προσπαθήσουμε να το πραγματοποιήσουμε , γιατί μας αρέσει να ξεφεύγουμε από τα κλασικά !

the DELUXE collection

η πληρέστερη Συλλογή μας
1.450
 • Πλήρης κάλυψη της Βάπτισης
 • Prebaptism Φωτογράφιση με Βιβλίο Ευχών
 • NextDay Οικογενειακή Φωτογράφιση
 • Storytelling Άλμπουμ Βάπτισης (μέχρι 50 σελίδες)
 • Ένα(1) μικρό συνοδευτικό αντίγραφο του Storytelling Άλμπουμ σας
 • Μία μεγάλη μεγέθυνση σε καμβά (70χ50cm)
 • 50 εκτυπώσεις
 • Όλες οι Φωτογραφίες της Βάπτισης (υψηλή ανάλυση)
 • Βιντεοσκόπηση
 •  
 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Με ΜΟΝΟ 150€ επιπλέον , εκτός από την ταινία της Βάπτισης , καλύπτουμε και την Οικογενειακή σας Φωτογράφιση με Βίντεο για να το εμπλουτίσουμε και σας παραδίδουμε και ένα BAPTISM HIGHLIGHTS Video Clip διάρκειας 3-4 λεπτών , με τις πιο όμορφες στιγμές εκείνης της ημέρας , αλλά και της Οικογενειακής Φωτογράφισης!

the FΑMILY collection

η οικογενειακή Συλλογή μας
1.050
 • Πλήρης κάλυψη της Βάπτισης
 • NextDay Οικογενειακή Φωτογράφιση
 • Storytelling Άλμπουμ Βάπτισης (μέχρι 50 σελίδες)
 • Ένα(1) μικρό συνοδευτικό αντίγραφο του Storytelling Άλμπουμ σας
 • 20 εκτυπώσεις
 • Όλες οι Φωτογραφίες της Βάπτισης(ανάλυση για social media)
 • Βιντεοσκόπηση
 •  
 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Με ΜΟΝΟ 150€ επιπλέον , εκτός από την ταινία της Βάπτισης , καλύπτουμε και την Οικογενειακή σας Φωτογράφιση με Βίντεο για να το εμπλουτίσουμε και σας παραδίδουμε και ένα BAPTISM HIGHLIGHTS Video Clip διάρκειας 3-4 λεπτών , με τις πιο όμορφες στιγμές εκείνης της ημέρας , αλλά και της Οικογενειακής Φωτογράφισης!
Popular

the BAPTISM DAY collection

η βασική Συλλογή μας
800
 • Πλήρης κάλυψη της Βάπτισης
 • Storytelling Άλμπουμ Βάπτισης (μέχρι 40 σελίδες)
 • Ένα(1) μικρό συνοδευτικό αντίγραφο του Storytelling Άλμπουμ σας
 • 20 εκτυπώσεις
 • Όλες οι Φωτογραφίες της Βάπτισης (ανάλυση social media)
 • Βιντεοσκόπηση
 •  
 • ΠΡΟΣΦΟΡΑ : Με ΜΟΝΟ 80€ επιπλέον , εκτός από την ταινία της Βάπτισης σας παραδίδουμε και ένα BAPTISM HIGHLIGHTS Video Clip διάρκειας 3-4 λεπτών , με τις πιο όμορφες στιγμές εκείνης της ημέρας !

*Σε όλες τις τιμές έχετε επιπλέον ΕΚΠΤΩΣΗ 50€ , εφόσον δεν επιθυμείτε retouch στις φωτογραφίες του άλμπουμ σαςPHOTOBOOTH ;; ΝΑΙ !!!
Εσείς και οι καλέσμένοι σας θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε τις πιο αυθόρμητες και αστείες λήψεις , κάνοντας έτσι το πάρτυ σας αξέχαστο σε ένα πολύ όμορφο Background με αμέτρητα Props που σας παρέχουμε εμείς !!!!
Κλείστε ΤΩΡΑ την υπηρεσία Photobooth για το Event σας !
Μην χάσετε αυτή την μεγάλη ευκαιρία !
ΜΟΝΟ ΑΠΟ 279€ !!!
2 Ειδων PHOTOBOOTHS : CLASSIC & 360 Photobooth
Επικοινωνήστε ΑΜΕΣΑ μαζί μας για να κλείσετε την ημερομηνία !
*θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

INFO

Το Studio μας διαθέτει γκρουπ με πρόσθετο Φωτογράφο & Βιντεογράφο , ώστε και να έχετε πολύ υλικό με τις όμορφες στιγμές σας , αλλά και σε διαφορετικές γωνίες ! 

Για την κράτηση της ημερομηνίας που ενδιαφέρεστε από μέρους μας είναι απαραίτητη η κατάθεση του συμφωνηθέντος ποσοστού ως προκαταβολή και η υπογραφή συμφωνητικού.
Δεν μπορεί να γίνει προφορική κράτηση ημερομηνίας και τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η εξοφληση γίνεται σε τρεις(3) δόσεις , με το 80% να έχει καταβληθεί μέχρι την ημέρα του μυστηρίου και το υπόλοιπο με την παράδοση των φωτογραφικών δειγμάτων.

 

Προσπάθειά μας είναι να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε όσο το δυνατόν καλύτερα , να νιώσουμε αυτό που έχετε φανταστεί για αυτή τη μοναδική ,για εσάς, ημέρα , ώστε να ανταποκριθούμε πλήρως και , γιατί όχι, να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σας . Για το λόγο αυτό, εφόσον το επιθυμείτε κι εσείς , θα κάνουμε τουλάχιστον ένα ραντεβού από κοντά ή μέσω Skype για να συζητήσουμε για τη Βάπτιση του παιδιού σας (…κι όχι μόνον αυτό !) .

Βίντεοσκόπηση

Σε όλες μας τις Συλλογές συμπεριλαμβάνεται Βιντεοσκόπηση με πλήρη καταγραφή της Βάπτισης του παιδιού σας από έναν Βιντεογράφο και με απλό μοντάζ . Η κάλυψη ξεκινάει 1 ώρα πριν από το μυστήριο , μέχρι και μισή ώρα μετά το τέλος του. Η ταινία της Βάπτισης φτιάχνεται προσεγμένα και σας παραδίδεται σε 1 USB Stick (HD)

Αν επιθυμείτε πρόσθετες υπηρεσίες και πρόσθετη βιντεογραφική κάλυψη για τις όμορφες στιγμές σας, ζητήστε να σας ενημερώσουμε !

Ενδείκτικές πρόσθετες υπηρεσίες Βίντεο :

– Πρόσθετες ώρες Κάλυψης Δεξίωσης
– Highlights Video clip
– Κινηματογραφική κάλυψη & μοντάζ
– Πρόσθετος Βιντεογράφος
– Εναέριες Λήψεις με Drone
…και άλλα !

ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για επιπλέον δείγματα της δουλειάς μας επισκεφθείτε το Site μας

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds

This will close in 0 seconds


This will close in 0 seconds